Ambassade en Consulaten van België in Rusland

België in Rusland, Armenië, Wit-Rusland en Oezbekistan

De Ambassade van België te Moskou is op zoek naar een Russischtalige chauffeur, met kennis van het Engels en/of Frans, en/of Nederlands.

Als u geïnteresseerd bent, gelieve uw CV en uw motivatiebrief te willen sturen voor 07/07/2023 naar het e-mail adres in de vacature. Klik hier.

Belangrijke informatie

Reisadvies

Bent u een Belg en plant u een reis naar een land in de jurisdictie van de Ambassade? Raadpleeg onze reisadviezen: Rusland, Armenië, Wit-Rusland en Oezbekistan. Deze reisadviezen bieden nuttige en actuele informatie om uw reis voor te bereiden (Covid-19 regels, veiligheid, vervoer, ...).

Vergeet niet uw reis te registreren op travellers.online, zodat u in geval van nood snel geholpen kunt worden.

Belgen in nood

Bent u Belg en bevindt u zich in een noodsituatie? Gaat u naar link

Inschrijving

Bent u een Belg en wilt u naar Rusland, Armenië, Wit-Rusland of Oezbekistan verhuizen? Gaat u naar link

Verloren/gestolen paspoort

Reist u als Belgische toerist en bent u uw paspoort kwijt? Gaat u naar link

Visum

U bent zelf geen Belg en u wenst een visum voor België aan te vragen? Gaat u naar link

Aankondigingen van de Ambassade

Wenst u op de hoogte te blijven van aankondigingen van de Belgische Ambassade in Moskou? Volg ons op Telegram, Facebook of schrijf je in op onze mailinglijst door een e-mail te sturen naar moscow@diplobel.fed.be

Nieuws

27 nov

Op 27 en 28 november 2023 vindt in het Egmontpaleis in Brussel de conferentie over verantwoorde innovatie in defensie en veiligheid plaats.

25 nov

Op 25 november, de internationale dag voor de uitbanning van geweld tegen vrouwen, kleurt de wereld opnieuw oranje. Naar jaarlijkse gewoonte wordt dan de campagne “16 dagen activisme tegen gendergerelateerd geweld” op gang getrokken onder de hashtag “orangetheworld”.

22 nov

In het kader van de crisis in het Midden-Oosten heeft België via B-FAST noodhulp aangeboden aan de inwoners van Gaza, als reactie op ontvangen hulpverzoeken.

16 nov

Een gesprek met Heidy Rombouts, directeur-generaal Ontwikkelingssamenwerking en Humanitaire Hulp, over de Belgische ontwikkelingssamenwerking.

08 nov

De Wereldcacaoconferentie vindt plaats van 21 tot 24 april 2024 in Brussel, in het conferentiecentrum The Square.