Ambassade en Consulaten van België in Rusland

België in Rusland, Armenië, Wit-Rusland en Oezbekistan

De Ambassade van België te Moskou is op zoek naar een Russischtalige chauffeur, met kennis van het Engels en/of Frans, en/of Nederlands.

Als u geïnteresseerd bent, gelieve uw CV en uw motivatiebrief te willen sturen voor 07/07/2023 naar het e-mail adres in de vacature. Klik hier.

Belangrijke informatie

Reisadvies

Bent u een Belg en plant u een reis naar een land in de jurisdictie van de Ambassade? Raadpleeg onze reisadviezen: Rusland, Armenië, Wit-Rusland en Oezbekistan. Deze reisadviezen bieden nuttige en actuele informatie om uw reis voor te bereiden (Covid-19 regels, veiligheid, vervoer, ...).

Vergeet niet uw reis te registreren op travellers.online, zodat u in geval van nood snel geholpen kunt worden.

Belgen in nood

Bent u Belg en bevindt u zich in een noodsituatie? Gaat u naar link

Inschrijving

Bent u een Belg en wilt u naar Rusland, Armenië, Wit-Rusland of Oezbekistan verhuizen? Gaat u naar link

Verloren/gestolen paspoort

Reist u als Belgische toerist en bent u uw paspoort kwijt? Gaat u naar link

Visum

U bent zelf geen Belg en u wenst een visum voor België aan te vragen? Gaat u naar link

Aankondigingen van de Ambassade

Wenst u op de hoogte te blijven van aankondigingen van de Belgische Ambassade in Moskou? Volg ons op Telegram, Facebook of schrijf je in op onze mailinglijst door een e-mail te sturen naar moscow@diplobel.fed.be

Nieuws

18 apr

In antwoord op bekomen bijstandsaanvragen heeft België, via B-FAST, besloten noodhulp aan te bieden aan het Ministerie van Volksgezondheid van de Arabische Republiek Egypte.

15 apr

Op verzoek van de minister van Buitenlandse Zaken werd de ambassadeur van de Islamitische Republiek Iran in België, Z.E. Seyed Mohammad Ali Robatjazi, ontboden op de FOD Buitenlandse Zaken.

15 apr

Een gesprek met Carole van Eyll, Belgische ambassadeur in Ivoorkust.

09 apr

De minister van Buitenlandse Zaken is vandaag aan een tweedaags werkbezoek aan de Democratische Republiek Congo (DRC) begonnen.

05 apr

Twintig jaar na de oprichting van B-FAST en in het licht van de lessen die uit de uitgevoerde operaties werden getrokken, werd in overleg met de verschillende partners van B-FAST een nieuwe strategische visie opgesteld.